maanantai 21. elokuuta 2017

Ei neljää päivää BAMia!

Etsi suomalaiset

Vähän laiskanpuoleista on ollut tää kirjottelu, mut halusin välillä pitää vähän taukoo. Sitä huomas ettei aikaa jää oikeastaan mihinkään muuhun jos keskittyy ainoastaan pelaamiseen ja blogiin.

Loppukirit ovat olleet aika isos roolis täällä näin. Pojat ottivat ison loppukirin päästääkseen parikisan finaaliin, ja sitten jatkoivat kirimistään sielläkin. Kovasti ne tsemppas ja tällä kerttaa se riitti neljänteen sijaan, mikä on tosi mahtava tulos vaikkakin aluksi hieman harmittava, kun he kävivät kolmannella sijalla tulosmuuntelujen keskellä. Ilonan kanssa pyörittiin kokoajan siinä samoilla paikkeilla ja jäätiin sijalle 9 kirimättä sen enempää. Nyt joukkiskisassa tuli taas kirittyy oikeen kunnolla. Kierroksen 5 jälkeen oltiin sijalla 15/17 kun 8 parasta pääsee jatkoon. Siinä kohtaa vissiin tajuttiin et kannattais alkaa pelaamaan vähän paremmin tai joutuu neljä päivää pelaamaan BAMia, niinpä kolmen kierroksen päästä oltiinkin jo sijalla 5.


Positiivista joukkuehenkee

Ensimmäisellä sijalla jatkoon päässyt sai valita vastustajansa pudotuspeleihin sijoilla 5-8 olevista joukkueista. Tokalla sijalla sit sai valita jäljellä olevista jne. Oskari käski näyttää pelottavalta ettei USA valitsis meitä heti ekana, ja näytin sit ilmeisesti niin pelottavalta ettei kukaan halunnut meitä valita. Niinpä saadaan vastaan neljännellä sijalla ollut Kiina. Vedetään tänään koko päivä heitä vastaan 4×14 jakoa. Hävinnyt joutuu sitten pelaamaan kolme päivää BAMia kun taas voittaja jatkaa semifinaaleihin pelaamaan joko USAa tai Nortonia vastaan.

Kävin eilen istuskelemassa vähän aikaa hotellin terassilla Etelä-Amerikkalaisten junnujen seurassa. Piti sitä ny vähän sosialisoidakin. Ilona oli selvästi tehnyt vaikutuksen Brasilialaiseen skriinikaveriinsa, kun heti kun tulin paikalle tämä kysyi missä mun partneri. Ilona oli mennyt aikasin nukkumaan, kun sillä on ollu vähän nuhaa. Helposti täällä voi flunssan saada kun vaihtaa ulkoota kuumasta viileeseen pelisaliin ja takaisin. Tänään sillä on onneksi jo parempi olo.

Ulkona on kyllä jo huomattavasti viileämpää kuin mitä ekoina päivinä oli. Iltasin meinaa jotkut jo palella. Mun mielestä lämpötilat on oikeen sopivia, mulle kun ei ihan niin helposti tuu kylmä. Vaikka kyllä mullakin on käynyt mielessä et alkais kantaa hupparia (tai siis collegea kun ei siinä edelleenkään oo huppua) mukana ihan vaan varmuuden vuoks. Se vaan jotenkin tuuppaa aina unohtumaan.

Näihin pudotuspeleihin joutuu tekemään jo line upin, eli laittaa istumapaikat koneelle valmiiks, kun taas tähän asti on selvinnyt ilman semmosia. Me päästään toisessa ja neljännessä setissä valitsemaan kumpaa paria vastaan väännetään me Ilonan kanssa ja kumpaa sit Oskari ja Hermanni. Viimeisessä voi olla hyvä taktikoinnin paikka, vaikka tuskin sillä oikeesti on väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laskua ja nousua

Vaikea syksy on takana ja vaikuttaisi että kevät ei ole paljoa helpompi, vähän kuitenkin. Vaikea siis lähinnä henkisesti. Liian synkkää ei k...